FREE DOMESTIC SHIPPING (MALAYSIA) FOR ORDER ABOVE RM250!
Latest Comments
What Abe Bakar say about KRMY?
Ameer Karomi

Article Tags
Blog Categories

What Abe Bakar say about KRMY?

Posted by romi 14/08/2018 1 Comment(s) What Reviewers Say,


dalam banyak-banyak lineup creamy yang padu-padu, KRMY bagi saya memanglah sangat padu. Ketiga-tiga flavour creamy KRMY akan memberikan impak yang kuat pada pengguna apabila mereka merasainya buat pertama kali. Di iklankan sebagai flavour cupcake tetapi bukan that typical cupcake flavour yang kita selalu rasa dekat luar tu. Dia lain daripada lain.

 

 

Tapi ada pengakuan sikitlah yang Abe nak kongsikan dengan korang. Dah lama sebenarnya Abe nak ceritakan pada korang tapi Abe tunggu masa yang sesuai je nak bagi tahu. Tengok la video ni kalau nak tau apa dia.

 

Sila forward ke minit 1:30 sebab hujan lebat sangat tak dengar pun apa Abe cakap, unless korang nak tengok Abe main hujan la…

 

 

 

 

Link: http://thebeardedbros.com/2018/05/30/pengakuan-saya-mengenai-krmy-too-wild-juice/

1 Comment(s)

Ameer Karomi:
14/08/2018, 02:27:08 AM
Reply

NICE

Leave a Comment